(in Polish) Dieta sensoryczna
General data
Course ID: | SP-DSE4 |
Erasmus code / ISCED: | (unknown) / (unknown) |
Course title: | (unknown) |
Name in Polish: | Dieta sensoryczna |
Organizational unit: | The Maria Grzegorzewska University |
Course groups: |
(in Polish) Obowiązkowe dla stud. podyplomowych: diagnoza i terapia z zaburzeniami integracji sensorycznej |
ECTS credit allocation (and other scores): |
0 OR
2.00
(depends on study program)
|
Language: | (unknown) |
Type of course: | obligatory courses |
Learning outcomes: |
(in Polish) WIEDZA: - Zna cele i zadania diety sensorycznej - Ma uporządkowaną wiedzę na temat oddziaływań stosowanych w ramach diety sensorycznej - Rozumie na czym polega właściwe zastosowanie diety sensorycznej w praktyce klinicznej. UMIEJĘTNOŚCI: - Potrafi zaprojektować dietę sensoryczną dla osób z różnymi trudnościami w zakresie przetwarzania bodźców zmysłowych - Przedstawia rodzicom i nauczycielom w komunikatywny sposób zasadność zaprojektowanej diety sensorycznej - Nawiązuje współpracę ze środowiskiem dziecka; potrafi współdziałać z innymi specjalistami w celu realizacji zaleceń zawartych w diecie sensorycznej. |
Classes in period "Winter semestr 2021/2022" (past)
Time span: | 2021-10-01 - 2022-02-20 |
Navigate to timetable
MO TU W TH FR |
Type of class: |
Class, 20 hours
|
|
Coordinators: | Ewelina Młynarczyk-Karabin | |
Group instructors: | Marta Wiśniewska | |
Students list: | (inaccessible to you) | |
Examination: | Grading |
Course descriptions are protected by copyright.
Copyright by Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie.
Copyright by Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie.